Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرائتی گفت: طبق فرمایش قرآن اگر به مسجد می رویم باید با خود زینت ببریم و زینت می تواند فرزندمان (دانش آموز) باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام «محسن قرائتی» صبح چهارشنبه در همایش نماز و مدرسه اظهارکرد: همه کشورها می توانند انسان تربیت کنند اما همه کشورها نمی توانند انسان مسلمان پرورش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور، افزود: برای نمازخوان کردن دانش آموزان باید آن را برای آنها تکرار کرد و یا باید در مورد اهمیت نماز با آنها خصوصی صحبت کرد.

 

قرائتی با بیان این که باید تصمیم بگیریم که روی نماز دانش آموزان کار کنیم، ادامه داد: صدا و سیما باید برای فرهنگ سازی نماز تلاش بیشتری کند.

 

وی گفت: مدیران مدارس، معلمان و اولیا باید برای دانش آموزان در نماز خوانی الگو باشند.

 

قرائتی بیان کرد: طبق فرمایش قرآن اگر به مسجد می رویم باید با خود زینت ببریم و زینت می تواند فرزندمان (دانش آموز) باشد.

 

وی تصریح کرد: برای تغییر در آموزش و پرورش فقط سند کافی نیست باید مدیران تحول گرا داشته باشیم.

 

قرائتی افزود: معلمان باید کار خود را بسیار ارزشمند بدانند چون اختیار (مسئولیت) یک نسل را برعهده دارند.‌

 

وی ادامه داد: باید عوامل بی نشاطی دانش آموزان بررسی شده و در جهت رفع آن تصمیم گیری شود.

 

قرائتی با بیان این که از ظرفیت خود دانش آموزان نیز می توان برای ترویج فرهنگ نماز در مدارس استفاده کرد، اضافه کرد: مدرک تحصیلی بی مهارت منجر به فروپاشی جامعه می شود لذا باید هر دانش آموز در طی دوره تحصیلی حداقل یک مهارت فرا بگیرد.

 

وی اظهارکرد: باید به نسخه اسلام تمام و کمال عمل شود زیرا شفای عاجل در عمل به احکام آن است.

 

قرائتی گفت: باید شیوه دعوت به نماز را به بهترین شکل آموخت و آموزش داد و از ظرفیت و زبان هنر نیز باید برای تبلیغ نماز بهره برد.

 

 

منبع: مهر

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد سامانه فهما مسجد روز دانشجو انتخابات مجلس انتخابات مسجد نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • معلمان روش تفکر و مبانی عقیدتی را به دانش‌آموزان بیاموزند
  • ۲۳ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان